enno loopschool logo

< Terug naar het overzicht

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trainen in Leyduin en de Oase

27 maart @ 19:00 - 20:30

loopschool-enno-2023

Trainen in Leyduin en de Oase

Het is lente en de dagen worden langer. Na ingaan van de zomertijd op 26 maart kunnen we ‘s avonds in de natuur trainen met daglicht. Alle trainingen starten vanaf maandag 27 maart vanaf de parkeerplaats van Buitenplaats Leyduin.

De verschillende groepen wandelaars en hardlopers trainen in de bossen van Leyduin of gaan naar de duinen van de Oase. Er zijn 4 groepen met elk een ander snelheidsniveau; Sportief Bewegen, Light, Medium en Advanced. Zo is er voor elke loper een passende groep. Lopers kunnen kiezen uit 3 dagen om te komen trainen, maandag- of donderdagavond en zaterdagochtend. Je kunt net zo vaak per week komen trainen als je wilt en veranderen van niveau is mogelijk. Wil je een training meelopen, meld je dan aan voor een proeftraining

Naast deze trainingsgroepen is er de Cursus Beginners van 13 weken. Drie keer per jaar start deze. De eerstvolgende cursus start op maandag 15 mei. In de eerste 6 weken bouw je het hardlopen langzaam op. Stukken hardlopen worden afgewisseld met tussendoor wandelen. Tijdens de 7e training doe je een test door 20 tot 25 minuten aaneen hard te lopen. Daarnaast leer je de juiste looptechniek. Vanaf week 8 stroom je door naar de vervolggroep Sportief Bewegen of de Light groep.

Alle info kun je vinden op deze pagina.

Wanneer kom jij een keer proeftrainen?

 

Gegevens

Datum:
27 maart
Tijd:
19:00 - 20:30
Evenement Categorie:

Organisator

Enno Aerts

Locatie

LEYDUIN
Manpadslaan
VOGELENZANG, 2105MA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie