enno loopschool logo

OVER ENNO

“Eerst komt de liefde in het leven, gevolgd door hardlopen en daarna de rest.” Op mijn tiende jaar ging ik naar de plaatselijke atletiekvereniging. Daar maakte ik kennis met de verschillende atletiek onderdelen die er zijn. Uiteindelijk werd ik het meest enthousiast van hardlopen wat ik dan ook mijn hele leven al doe. De korte afstand past beter bij mij maar ook een aantal marathons heb ik gelopen. Nu vind ik het voornamelijk leuk om een mooie maar liefst zware trail door de natuur te lopen.

‘Training  geven is minstens net  zo leuk als het hardlopen zelf’

Een aantal jaren geleden heb ik mijn trainersdiploma bij de Atletiekunie gehaald. Bij een aantal atletiekverenigingen en loopclubs had ik training gegeven voor ik in 2018 met mijn eigen loopschool begon. Sinds 2023 heet deze Loopschool Enno. Training  geven is minstens net zo leuk als het hardlopen zelf. Door mijn lange ervaring met hardlopen en alles dat daar mee te maken heeft kan ik lopers van goed advies voorzien. Bijna op al hun vragen weet ik een antwoord en anders ga ik op zoek daarnaar.

over-Enno-Aerts

Elke training probeer ik voor de lopers leuk en afwisselend te maken terwijl ze ondertussen wat leren en aan hun conditie werken. Daar krijg ik energie van!