enno loopschool logo
Search

CURSUS BEGINNERS

WIL JE STARTEN MET HARDLOPEN.

KOM BIJ ONS TRAINEN!

Gefeliciteerd, je hebt de stoute schoenen aangetrokken: jij gaat beginnen met hardlopen! Loopschool Enno gaat je leren op een duurzame wijze te hardlopen. Gezellig en gemoedelijk.

Tijdens de Cursus Beginners bouw je het hardlopen veilig en gedoseerd op.

Je leert hoe je technisch goed loopt en je werkt aan je conditie. Wandelen wordt met hardlopen afgewisseld en andersom. Zo hou je het een training vol en het maakt de kans op blessures kleiner…

VOOR WIE

Misschien heb jij al een tijdje niet gesport of doe je al jaren aan sport, maar wil je nu kennismaken met hardlopen. Speciaal voor jou hebben wij de Cursus Beginners. Als basis verwachten we dat je een half uur kunt wandelen en korte stukken van 3 minuten kunt  hardlopen in je eigen tempo.

RESULTAAT

Onder deskundige begeleiding van onze ervaren trainers ga je in 13 weken het hardlopen langzaam en veilig opbouwen en leren hoe je technisch goed loopt. Aan het eind van deze serie training kun jij minstens 20 tot 25 minuten onafgebroken hardlopen!

Bij Loopschool Enno krijg je afwisselende trainingen en oefeningen die je loopkracht bevorderen en erop gericht zijn je conditie en looptechniek te verbeteren. Dat doen we in een groep. Samen trainen is gezellig, stimuleert en maakt het makkelijker om vol te houden. Je zult merken: je conditie verbetert en je krijgt meer spiermassa. Het bereiken van jouw persoonlijke hardloopdoel, leren hardlopen, geeft je zelfvertrouwen!

loopschool enno beginners training 2023

INFO TRAININGEN

  • 13 trainingen inclusief schema voor € 100,-.
  • Elke week een groepstraining en je loopt zelf een of twee trainingen per week.
  • Na 13 weken kun je 25 minuten aaneen hardlopen.
  • Elke week leer je een ander facet van de goede looptechniek.
  • De eerste keer is een kosteloze proeftraining.
  • Instromen kan elk moment en dat doe je in de groep Sportief Bewegen.
  • Je kunt kiezen uit donderdagavond of zaterdagochtend.
  • Langzaam en veilig opbouwen. Leren hoe je technisch goed loopt. Lopen is leuk!

OPBOUW TRAININGEN

In de eerste weken bouw je het hardlopen langzaam op. Stukken wandelen worden afgewisseld met tussendoor korte stukken hardlopen. Je loopt in je eigen tempo. Maak je geen zorgen, dit gaat ook jou lukken.

Vanaf week 8 kun je door naar een vervolggroep; de Light of misschien wel de Medium groep. Op donderdagavond en zaterdagochtend traint de groep Sportief Bewegen en de Light groep traint op maandag- en donderdagavond en op zaterdagochtend. Zo krijg je meer mogelijkheden om te trainen.

Aan de hand een loopschema, dat je van ons krijgt, kun je ook de rest van de week werken aan het bereiken van jouw doel. Het schema bevat twee huiswerktrainingen die je alleen of samen met anderen uit de hardloopgroepen kunt doen.

KOM EEN KEER PROEFTRAINEN

Wil je starten met wandelen of hardlopen? Of ben je juist toe aan de volgende stap en wil je meer kilometers maken of sneller worden? Of je misschien voorbereiden op een bijzonder loopevenement? Bij ons kan dat allemaal onder deskundige begeleiding.

favicon

Vervolg

Heb je na deze cursus de smaak te pakken? Dan kan je het abonnement omzetten in een jaarabonnement. Voor €150 wordt je abonnement met 9 maanden verlengd.  

 

René Kok

Lang hik je er tegen aan: hardlopen. Je wilt graag, maar het komt er maar niet van. Ik was zo iemand. Tot die keer dat ik me opgaf voor een proefles bij Loopschool Enno. Ik was meteen verkocht. Prima trainingen, goede trainers en leuke mensen om je heen. Een goed idee!

Hans Smits

Sinds ik bij Loopschool Enno train heb ik door de vakkundige trainers mijn loopvaardigheid verbeterd. Het is dus heel leerzaam, maar zeker ook erg gezellig, om samen met anderen te trainen. Dat maakt dat je met veel energie de training start en eindigt. Luxe is dat je 3 keer  per week kunt inschrijven voor een training, omdat je onbeperkt kunt trainen.

HEB JE EEN VRAAG?

Wil je meer info of is wat je niet duidelijk, neem dan contact op met Enno. Hij kan al je vragen beantwoorden.

Vul gerust het contactformulier in, stuur een e-mail of een app of geef mij een belletje. Enno zorgt dat je antwoord krijgt op jouw vraag.