enno loopschool logo

CURSUS BEGINNERS

Tijdens de Cursus Beginners bouw je het hardlopen veilig en gedoseerd op.

Een professionele trainer leert je hoe je technisch goed loopt. Hardlopen wordt met wandelen afgewisseld. Dat maakt de kans op blessures kleiner…

  • 13 trainingen incl. schema voor € 100,-
  • Langzaam en veilig opbouwen. Leren hoe je technisch goed loopt. Lopen is leuk!
  • Na 7 weken kun je 25 minuten aaneen hardlopen en na 13 weken 40 minuten.
  • Je leert elke week een ander facet om goed te kunnen hardlopen
  • Start op donderdag 14 september 2023, donderdag 18 januari 2024, donderdag 16 mei 2024 en donderdag 12 september 2024
  • Elke week een groepstraining en je loopt zelf een of twee huiswerktrainingen.

Gefeliciteerd, je hebt de stoute schoenen aangetrokken: jij gaat beginnen met hardlopen! Loopschool Enno gaat je leren op een duurzame wijze te hardlopen. Gezellig en gemoedelijk.

Misschien heb jij jarenlang niet gesport of doe je al jaren aan sport, maar wil je nu kennismaken met hardlopen. Speciaal voor jou hebben wij dan de cursus Beginners. Onder deskundige begeleiding van onze ervaren en professionele trainers ga je in 13 weken het hardlopen langzaam en veilig opbouwen en leren hoe je technisch goed loopt. Aan het eind van deze training kun jij minstens 40 minuten onafgebroken hardlopen!

Bij Loopschool Enno krijg je afwisselende trainingen en oefeningen die je loopkracht bevorderen en erop gericht zijn je conditie en looptechniek te verbeteren. Dat doen we in een groep. Samen trainen is gezellig, stimuleert en maakt het makkelijker om vol te houden. Je zult merken: je conditie verbetert en je krijgt meer spiermassa. Het bereiken van jouw persoonlijke hardloopdoel, leren hardlopen, geeft je zelfvertrouwen!

loopschool enno beginners training 2023

In de eerste 6 weken bouw je het hardlopen langzaam op. Stukken hardlopen worden afgewisseld met tussendoor wandelen. Tijdens de 7e training doe je een test door 20 tot 25 minuten hard te lopen. Je loopt in je eigen tempo. Maak je geen zorgen, dit gaat ook jou lukken.

Vanaf week 8 stroom je door naar een vervolggroep; Sportief Bewegen of Light. Op donderdagavond en zaterdagochtend traint de groep Sportief Bewegen en de Light groep traint op maandag-, dinsdag-, donderdagavond en op zaterdagochtend. Zo krijg je meer mogelijkheden om te trainen.

Aan de hand een loopschema, dat je van ons krijgt, kun je ook de rest van de week werken aan het bereiken van jouw doel. Het schema bevat twee huiswerktrainingen die je alleen of samen met anderen uit de hardloopgroepen kunt doen.

Heb je na deze cursus de smaak te pakken? Dan kan je doorgaan in de Light groep of wellicht doorstromen naar de Medium groep.

Meer info

Inschrijven voor de Cursus Beginners gaat als volgt;

  • Vul onderstaand formulier in
  • Na ontvangst betaling is de inschrijving definitief
  • Enno stuurt een welkomstmail met info over de start van de cursus