enno loopschool logo
Zoek

ENNO'S EVENTS

FUNRUNS, WORKSHOPS & CLINICS

Meer leren en weten over wandelen en hardlopen. Kom naar onze workshops en clinics. Nog meer hardlopen, kom dan naar een van onze funruns.

In de Enno’s Events kalender vind je ze allemaal terug.

KOM EEN KEER PROEFTRAINEN

Wil je starten met wandelen of hardlopen? Of ben je juist toe aan de volgende stap en wil je meer kilometers maken of sneller worden? Of je misschien voorbereiden op een bijzonder loopevenement? Bij ons kan dat allemaal onder deskundige begeleiding.

favicon

Nel Mohlmann

Ik train het liefst s’ochtends en vind het daarom fijn dat loopschool Enno zaterdagochtend trainingen geeft. Oorspronkelijk was ik van plan alleen in de zomer mee te doen. Maar de trainingen zijn zo goed, afwisselend en gezellig dat ik nu het hele jaar door mee train.

Peter Posthumus

Ik was een redelijk ervaren hardloper, maar had nooit de juiste aanwijzingen gekregen over mijn techniek. Sinds ik bij Enno train, loop ik efficiënter en daardoor harder en blessurevrij. Bovendien haal ik fijne motivatie uit de trainingen en de interactie met de andere lopers.

Heb je een vraag?

Wil je meer informatie, heb je een vraag of is je wat niet duidelijk, neem dan contact met ons op. We zullen al je vragen beantwoorden.

Vul gerust het contactformulier in, stuur een e-mail of een app of bel. We zorgen dat je antwoord krijgt.