enno loopschool logo
Search

Enno's tips

ARTIKELEN EN BLOGS OVER WANDELEN EN HARDLOPEN

Hier vind je informatieve artikelen over looptechniek, voeding, blessures, kleding, schoenen, en andere zaken. Verder schrijft Enno blogs over zijn eigen wandel- en hardloopervaringen.

ennos tips

wandel- en hardlooptips

KOM EEN KEER PROEFTRAINEN

Wil je starten met wandelen of hardlopen? Of ben je juist toe aan de volgende stap en wil je meer kilometers maken of sneller worden? Of je misschien voorbereiden op een bijzonder loopevenement? Bij ons kan dat allemaal onder deskundige begeleiding.

favicon

Enno's blog

René Kok

Lang hik je er tegen aan: hardlopen. Je wilt graag, maar het komt er maar niet van. Ik was zo iemand. Tot die keer dat ik me opgaf voor een proefles bij Loopschool Enno. Ik was meteen verkocht. Prima trainingen, goede trainers en leuke mensen om je heen. Een goed idee!

 

Hans Smits

Sinds ik bij Loopschool Enno train heb ik door de vakkundige trainers mijn loopvaardigheid verbeterd. Het is dus heel leerzaam, maar zeker ook erg gezellig, om samen met anderen te trainen. Dat maakt dat je met veel energie de training start en eindigt. Luxe is dat je 3 keer  per week kunt inschrijven voor een training, omdat je onbeperkt kunt trainen.

Heb je een vraag?

Wil je meer info of is wat je niet duidelijk, neem dan contact op met Enno. Hij kan al je vragen beantwoorden.

Vul gerust het contactformulier in, stuur een e-mail of een app of geef mij een belletje. Enno zorgt dat je antwoord krijgt op jouw vraag.