enno loopschool logo
Zoek

Fit by Rosa

[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” el_class=”raster-row” css=”.vc_custom_1503325020882{background-image: url(https://www.loperscompanyheemstede.nl/wp-content/uploads/2017/08/achtergrond.gif?id=28) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_column_text el_class=”subpagina-subkop”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1503487638823{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;background-color: #ffffff !important;}” el_class=”wit-vlak”][vc_column][vc_column_text el_class=”kopij-breed”]

Fit by Rosa

Het levensmotto van Rosa de Palma is; ‘Bewust bewegen is fijn voor lichaam en geest’

Rosa De Palma is geboren in Canada. Ze is half Italiaans (vader) en Fries (moeder).  Sporten en vrij bewegen is haar lust en leven. Laat ze nou ook gek zijn op de natuur, het strand, de duinen en het bos. Daarom geeft ze graag trainingen in de buitenlucht. 

Rosa is gecertificeerd docent Essentrics. Bij Essentrics wordt gebruikt gemaakt van dynamisch stretchen. Dynamisch stretchen is de beweging die ervoor zorgt dat de automatisch reflex van jouw lichaam meegaat in een kleine verlenging. Daardoor creëer je ruimte. Hierdoor wordt de bewegingsvrijheid vergroot in de gewrichten en pezen en worden de spieren verlengd. Essentrics gebruikt sierlijke, van ballet en tai chi afgeleide bewegingen om deze verruiming mogelijk te maken.

Rosa is zeer geïnteresseerd in de persoonlijke ontwikkeling en vitaliteit van jou, in de breedste zin.

Heb je interesse in een training. Kijk dan hier. Rosa verzorgt graag een work-out naar jouw wens. Neem gerust contact met mij op voor meer informatie en vraag een vrijblijvende intake aan! 

Rosa de Palma

info@rosadepalma.com

06 26 522 342 

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row]