enno loopschool logo
Zoek

Glycerin GTS 19

[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” el_class=”raster-row” css=”.vc_custom_1503325020882{background-image: url(https://www.loperscompanyheemstede.nl/wp-content/uploads/2017/08/achtergrond.gif?id=28) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_column_text el_class=”subpagina-subkop”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1503487638823{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;background-color: #ffffff !important;}” el_class=”wit-vlak”][vc_column][vc_column_text el_class=”kopij-breed”]

GLYCERIN GTS 19

Sinds kort is in onze winkel de Glycerin GTS 19 te vinden. Deze schoen voegt ultieme zachtheid en ultiem comfort samen en nu met toonaangevende ondersteuning.

De nieuw Glycerin GTS 19 heeft een opnieuw geconfigureerde tussenzool met nog meer DNA LOFT-demping. Maar nu het belangrijkste. In de schoen is de GuideRails als holistisch ondersteuningssysteem toegepast. Deze innovatieve technologie ondersteunt je lichaam in zijn natuurlijke bewegingspad en houdt eventuele overtollige beweging onder controle.

De DNA LOFT tussenzool. die over de hele lengte loopt, zorgt ervoor dat de beweging van hiel naar teen ongelooflijk zacht en soepel aanvoelt.  Zo loop je het zachtste rondje ooit, zonder dat je inboet aan reactievermogen of duurzaamheid. Bovendien biedt het bovenwerk met 3D-fit print een strategische stretch en structuur voor een comfortabele pasvorm. Kortom een fijne hardloopschoen door gebruik te maken van de laatste technologieën.

Benieuwd hoe de Glycerin GTS 19 loopt. Kom langs en probeer deze schoenen zelf uit.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row]