enno loopschool logo
Zoek

REVIEWS

Alex Miezenbeek

De hardloopschool van Enno zorgt ervoor dat je beter gaat lopen. De trainingen zijn zeer gevarieerd en heel gezellig wat er voor zorgt dat je zin hebt om te gaan trainen, zowel voor je zelf als voor de groep.

Barbara van Bueren

Toen ik ging hardlopen bij Enno had ik geen ervaring en wilde graag buiten sporten. Bij Enno heb ik geleerd dat je rustig moet beginnen en het lopen moet opbouwen. De wekelijkse trainingen hebben mij goede en bruikbare technieken geleerd die ik tijdens mijn eigen hardloopsessies makkelijk kan inzetten. Ik merk dat ik het lopen nu beter volhoud dan tijdens mijn eerdere pogingen. De trainingen zijn een fijn moment in de week en het is bovendien gezellig om samen te rennen. De trainers zorgen ervoor dat je je eigen tempo kunt aanhouden waardoor ik op een prettige manier de overstap van de Beginners groep naar de Light groep heb kunnen maken.

Louis Passos

Sinds ik lid ben van de loopschool van Enno is mijn looptechniek en conditie met sprongen vooruitgegaan. De afwisseling van de Advanced trainingen (heuvellopen, interval, 100-jes) en de verschillende trainers maken dat elke training leuk en intensief is. Daarnaast train je in een groep en daarmee pep je elkaar op en haal je meer uit jezelf. Verder kun je met behulp van een op gemaakt trainingsschema je eigen trainingen nog beter uitvoeren en naar een loop of wedstrijd toewerken.

Peter Posthumus

Ik was een redelijk ervaren hardloper, maar had nooit de juiste aanwijzingen gekregen over mijn techniek. Sinds ik bij Enno train, loop ik efficiënter en daardoor harder en blessurevrij. Bovendien haal ik fijne motivatie uit de trainingen en de interactie met de andere lopers.

Willemijn Potjer

Hardlopen bij Enno geeft mij;

  • nieuwe mensen leren kennen
  • intervallen doen en tot de max uitgedaagd worden, wat ik mezelf helaas niet snel opleg.
  • looptechniek leren en je realiseren dat dat dus echt uitmaakt.
  • altijd gezellig!

Hans van Maurik

Na een periode van blessureleed, ging ik trainen bij Loopschool Enno. Direct merkte ik dat mijn conditie met sprongen vooruit ging. Regelmatig trainen met wisselende accenten zoals looptechniek, heuvel- en intervaltraining zijn belangrijk voor je algehele loopprestatie.

Er zijn meerdere trainers die elk hun eigen specifieke accenten in de trainingen leggen. Alle trainers hebben een ongelofelijke passie voor hardlopen en dat brengen zij in hun trainingen over. De trainingen van de verschillende niveaugroepen worden gegeven in een gemoedelijke sfeer.

 

Hans Smits

Sinds ik bij Loopschool Enno train heb ik door de vakkundige trainers mijn loopvaardigheid verbeterd. Het is dus heel leerzaam, maar zeker ook erg gezellig, om samen met anderen te trainen. Dat maakt dat je met veel energie de training start en eindigt. Luxe is dat je 3 keer  per week kunt inschrijven voor een training, omdat je onbeperkt kunt trainen zonder extra kosten. Kortom, ik raad deze loopschool van harte aan!

Heb je een vraag?

Wil je meer info of is wat je niet duidelijk, neem dan contact op met Enno. Hij kan al je vragen beantwoorden. Vul gerust het contactformulier in, stuur een e-mail of een app of geef mij een belletje. Enno zorgt dat je antwoord krijgt op jouw vraag.