enno loopschool logo
Search

Trainers stellen zich voor

[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” el_class=”raster-row” css=”.vc_custom_1503325020882{background-image: url(https://www.loperscompanyheemstede.nl/wp-content/uploads/2017/08/achtergrond.gif?id=28) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_column_text el_class=”subpagina-subkop”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1503487638823{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;background-color: #ffffff !important;}” el_class=”wit-vlak”][vc_column][vc_column_text el_class=”kopij-breed”]

Trainers stellen zich voor

Lopers Company by Enno heeft een fijne groep trainers in huis die de (beginnende) hardloper motiveren het beste uit zichzelf te halen. Want lopen mag dan een solitaire activiteit zijn; als je meer wilt bereiken in deze leuke sport is een trainingsgroep het beste idee. Je prestaties worden er gewoon beter van. Je trekt met elkaar op zodat je je onbewust ook sportief aan elkaar meet, en dat is gezond competitief. Bovendien deel je met elkaar dezelfde hobby: hardlopen en dat smeedt een band. Ieder heeft zo zijn redenen om te gaan hardlopen: conditie op peil houden, gewicht verliezen of je prestaties verbeteren. En ja, het is ook sociaal, gezellig en je houdt er vriendschappen aan over.

Maar… zonder man of vrouw die de groep aanstuurt kunnen je aspiraties in het water vallen. Iemand moet toch de leiding hebben en zeggen dat er minder gekwebbeld moet worden? Zonder gekheid: natuurlijk is een hardlooptrainer méér dan een meester of juf die de groep gemotiveerd moet houden. Essentieel is namelijk dat zij allerlei kennis delen over de sport, inzet van je lichaam en het voorkomen van blessures. En zo zijn er nog meer voordelen om je aan te sluiten bij een enthousiaste trainingsgroep én trainer, zodat dit enthousiasme ook op jou overslaat. Je bereikt er heel veel mee.

In de komende periode stellen we de zeven trainers van Lopers Company by Enno aan je voor. We gaan van start met een korte kennismakingsronde. Maak kennis met Cana, Marchien, Olga, Yvonne, Edgar, John, Remco, Johan en Enno.

Cana Peek

De uit Zuid-Afrika afkomstige Cana Peek is 23 jaar oud. Zij is een jaar in Heemstede (tot oktober 2022). Cana rondde haar wetenschappelijke studie Sport af in 2020. Als coach/assistent hardlopen en trainer van groepen is zij al sinds 2018 werkzaam. De Zuid-Afrikaanse vond Lopers Company in oktober vorig jaar en startte er een maand later met het geven van trainingen.

Marchien Slim

Marchien Slim is 45 jaar oud en woonachtig in Heemstede. Zij volgde het CIOS en de Sportacademie. Bewegen is altijd haar passie geweest. Eerder deed ze aan turnen en later ook vele andere sporten. Nu voornamelijk hardlopen. Heerlijk snel weg kunnen: Schoenen aan, straat oversteken en door het bos zo de duinen in. Marchien geeft ruim twee jaar training bij Enno.

Olga Lindeman

Ruim 13 jaar woont Olga, 46 jaar oud,  met haar gezin in Heemstede. Als kind deed zij aan atletiek waarbij de sprint haar favoriete onderdeel was. Inmiddels loopt ze alweer zo’n 20 jaar, met tussenpozen, hard. Het liefst loopt Olga in de bossen en de duinen. Sinds mei 2020 geef ze trainingen bij Lopers Company by Enno. De lopers motiveren om lekker te komen sporten en fit de blijven is daarbij haar voornaamste doel

Yvonne Bezemer

Yvonne Bezemer is 39 jaar oud. Zij woont samen met haar man en twee kinderen in Bennebroek. Yvonne is geen vaste trainer, maar geeft les wanneer er een tekort is aan trainers. Dit doet zij sinds twee maanden. Daarbij traint Yvonne ook in de gevorderde groep mee. Zelf loopt de Bennebroekse al heel lang. Is op haar zevende begonnen met atletiek en eigenlijk nooit echt gestopt met hardlopen. Hardlopen is voor haar een ontspanning, inspanning en door de trainingsgroepen ook een sociaal/gezellig moment in de week.

Edgar Leijs

Edgar Leijs, 47 jaar oud, woont met zijn dochter van acht in het mooie Spaarndam aan de oudst werkende sluis van Europa. Vier jaar geleden kwam hij bij Enno om sneller en beter te leren hardlopen. Dat is zeker gelukt! Sinds anderhalf jaar geeft hij met veel zin training aan de cursisten.

John Robberts

John Robberts is 61 jaar oud. Hij is gehuwd en woonachtig in Nieuw-Vennep. Hardlopen is zijn passie. John loopt inmiddels meer dan 40 jaar. Hij staat sinds 2008 wekelijks voor een groep recreatieve hardlopers om hen enthousiast te maken voor de loopsport. Na al die jaren vindt John het nog steeds het leukste wat er is. Hij voelt zich echt als een vis in het water als hij zijn missie mag uitdragen.

Remco Schram 

Remco Schram is 54 jaar oud en woont in Heemstede. Hij is nu drie jaar trainer, ‘met interval’, zoals hij zelf zegt, aangezien hij een half jaar in Burundi heeft gewoond en gewerkt. Momenteel geeft Remco geen trainingen in verband met drukke werkzaamheden. Hij hoopt zo rond de zomer weer trainingen te kunnen gaan geven.

Johan van Leeuwen

Johan van Leeuwen is 45 jaar oud en woont met zijn twee zonen en partner Nienke in Heemstede. Sinds de corona pandemie is hij nog meer een fervent hardloper geworden, want  hardlopen is een uitlaatklep op sportief en meditatief vlak voor hem geworden. Door lekker en regelmatig te lopen onderhoudt hij zijn mentale en fysieke gezondheid.

Begin dit jaar is hij gestart met Enno’s trainersopleiding om zo mijn liefde voor het lopen te kunnen overdragen aan anderen.

We eindigen met het boegbeeld van Lopers Company by Enno en dat is… Enno zelf uiteraard.

Enno Aerts

Enno is een druk man en dat is niet zo gek: naast het ondernemerschap zet hij zich ook in als trainer. Na de liefde komt voor hem het hardlopen. Daarmee is Enno trouwens al heel vroeg gestart: op zijn 10e jaar! Hij is nooit meer gestopt en heeft van zijn hobby zijn werk gemaakt door een loopschool en hardloopspeciaalzaak te beginnen. Bovendien is de hardloopliefhebber al vele jaren trainer van de Atletiekunie. Het liefst loopt hij élke dag hard, maar dat gaat fysiek niet meer.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/4″][vc_single_image image=”4650″ img_size=”large” image_hovers=”false”][/vc_column][vc_column width=”3/4″][vc_column_text]

OVER JOKE VAN DER ZEE

In 2021 richtte Joke van der Zee haar tekstbureau ‘Van der Zee Tekst & Media’ op. Na 25 jaar in het krantenvak gewerkt te hebben legt ze nu de focus op het schrijven van verhalen en teksten in opdracht. Dat kan zijn voor de zakelijke markt maar zij mag ook graag columns en gedichten voor ‘eigen publiek’ schrijven. In haar vrije tijd wandelt ze graag in de natuur om fit te blijven.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row]