enno loopschool logo
Zoek

Verlichting

zorg-dat-je-gezien-wordt

VERLICHTING

Zorg dat je in het donker gezien wordt! Verlichting is belangrijk in de donkere maanden. Dat kan op verschillende manieren; met een Neon-Led Armband, een Led Running Vest of een Ledlenser hoofdlamp. Ook een Led Smartphone houder is verkrijgbaar. Kom naar de winkel en laat je voorlichten en zoek de verlichting uit die bij jou past. Veiligheid gaat immers voor alles.

Gato-vest-300x267
Gato vest

Perfecte pasvorm door de elastische verstelbare banden. Snel aan en uit te doen door de twee clips aan de voorzijde.

Vier witte LED’s aan de voorkant en vier rode LED’s aan de achterkant.  Twee licht modes: continu laten branden en knipperen. Verwisselbare led batterijen

MKC-safety-Neon-Led-300x300
Neon LED armband

Met deze Neon LED armband ben je niet te missen op de weg. De armband bevestig je simpel en snel door het klittenband op de juiste manier vast te maken. Met de keuzeknop op de armband laat je deze LED Neon armband continu branden, knipperen of zet je hem eenvoudig weer uit. Te koop in de kleuren rood, blauw, oranje en groen.

Led-Lenser-headlamp-300x300
Led Lenser headlamp

Brede lichtbundel is aangepast aan jouw gezichtsveld. Kantelbare lampkop. Tegenliggers kun je niet verblinden. Kantelbare lampkop en reflecterende band. Eén uur brandtijd na de eerste Low Battery-waarschuwing. Rood lampje aan de achterkant voor betere zichtbaarheid.

Craft-headband-neon-yellow
Craft Brilliant hoofdband

Deze Craft Brilliant hoofdband houdt je warm en droog tijdens het sporten. De combinatie van materialen zorgen ervoor dat deze hoofdband voldoende ventilatie biedt wanneer het nodig is. Daarnaast biedt de hoofdband veel comfort door de fleece binnenkant. Door de reflecterende elementen rondom ben je tijdens je run nog beter zichtbaar.

Ronhiil reflective vest
Ronhiil reflective vest

Het Ronhiil reflective vest is gemakkelijk aan te trekken. Ontworpen om de zichtbaarheid te vergroten bij weinig licht. Dit vest is gemaakt van lichtgewicht, duurzaam mesh en heeft 2 reflecterende strips aan de voor- en achterkant voor extra veiligheid ’s nachts. Het elastische zijlichaam zorgt voor een veilige en nauwsluitende pasvorm.

band-hardloper-verlicht
FlipBelt sportriem

De FlipBelt sportriem is comfortabel, stuitert niet, elastisch en licht in gewicht. In de FlipBelt kan je  makkelijk al je must-have items meenemen. Je telefoon, sleutels en energy gels berg je makkelijk op tijdens je trainingen.

telefoon-houder-verlicht
Wowow armband

Deze reflecterende Wowow armband is om de telefoon mee te nemen. Door de LED lampjes en de reflecterende stof, ben je goed zichtbaar.