enno loopschool logo
Search

Vibram FiveFingers

[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” el_class=”raster-row” css=”.vc_custom_1503325020882{background-image: url(https://www.loperscompanyheemstede.nl/wp-content/uploads/2017/08/achtergrond.gif?id=28) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_column_text el_class=”subpagina-subkop”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1503487638823{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;background-color: #ffffff !important;}” el_class=”wit-vlak”][vc_column][vc_column_text el_class=”kopij-breed”]

Minimalist footwear, maximum adventure!

Vibram is al meer dan 75 jaar een vertrouwde naam op het gebied van rubberen zolen. In 2006 bracht Vibram de FiveFingers op de markt. De FiveFingers staat haaks op de conventionele schoenen. De voeten hebben alle vrijheid zich te krommen en te strekken op de dunne, soepele zolen. Er zitten, net als aan onze voeten, vijf afzonderlijke tenen aan. Door deze eigenschappen is elke stap die je met FiveFingers zet een puur natuur ervaring.

 

Sinds de lancering van Vibram FiveFingers in 2006 ontstond er een hele beweging, waardoor het concept van minimalisme en met name minimalistisch hardlopen, populair is geworden.  Vibram gelooft dat we gezonder worden en meer in contact komen met ons lichaam door te bewegen en te hardlopen met FiveFingers. Probeer ze bij Lopers Company by Enno uit en ervaar het plezier van natuurlijk hardlopen!

KSO-EVO

De minimale trainingtool

De KSO-EVO geeft een maximale voetbeweging en grondgevoel, met een gegarandeerde grip en essentiële bescherming van je voeten. Deze FiveFingers is licht, luchtig en heeft een eenvoudig verstelbaar bovenwerk, door de ingenieuze vetertechniek. Deze stijl maakt deel uit van Vibrams maximale feel-productfilosofie.

V-Run

De natuurlijke wegtool

Uitzonderlijk licht en flexibel is de FiveFinger V-Run. De schoen beschikt over een Vi-Lite tussenzool van 4 mm voor een extra niveau van lichte demping. Deze schoen is geschikt voor de overgang van een traditionele naar een minimale hardloopschoen. 

De V-Run heeft een bovenwerk van zacht polyamide met strategisch geplaatste perforaties

voor superieure pasvorm, ademend vermogen en comfort.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row]