enno loopschool logo
Search

Zaterdag en zondag duurlopen

[vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” el_class=”raster-row” css=”.vc_custom_1503325020882{background-image: url(https://www.loperscompanyheemstede.nl/wp-content/uploads/2017/08/achtergrond.gif?id=28) !important;background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: cover !important;}”][vc_column][vc_column_text el_class=”subpagina-subkop”][/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row full_width=”stretch_row” content_placement=”middle” css=”.vc_custom_1503487638823{margin-top: 50px !important;margin-bottom: 50px !important;background-color: #ffffff !important;}” el_class=”wit-vlak”][vc_column][vc_column_text el_class=”kopij-breed”]

ZATERDAG & ZONDAG DUURLOPEN

Als je een trainingsabonnement bij ons hebt kun je naast de reguliere trainingen ook meelopen met de duurlopen op zaterdag- of zondagochtend. Dit zijn gezellige duurlopen die de lopers zelf organiseren. Je start de dag goed met zo’n plezierige duurloop. Na afloop heb je nog een hele dag fris te gaan!

Meestal is de starttijd tussen 9 en 10 uur ‘s morgens en wordt er gestart vanaf de parkeerplaats van Buitenplaats Leyduin aan het Manpadslaan. Vanaf deze plek starten namelijk ook de reguliere trainingen van april tot september.

Voor een korte route kan op het landgoed van Leyduin zelf gelopen worden. Voor wat langere routes wordt doorgelopen naar de ingang Oase van de Waterleidingduinen.

Er zijn vier duurloopgroepen;

  • Zaterdagochtend Light
  • Zaterdagochtend Medium & Gevorderden
  • Zondagochtend Light
  • Zondagochtend Medium & Gevorderden

Het zijn alle vier zelfsturende duurloop groepen. Dat wil zeggen dat de lopers zelf het initiatief nemen om via een groeps Whatsapp samen af te spreken om op zaterdag- zondagochtend te gaan lopen.

De tijd en plaats om te verzamelen bepalen de lopers gezamenlijk. Dat geldt ook voor de route en de lengte van de duurloop en het tempo waarin gelopen wordt.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_empty_space height=”50px”][/vc_column][/vc_row]