enno loopschool logo

< Terug naar het overzicht

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Clinic Beweging & Blessures

12 mei @ 19:00 - 21:00

230512-Beweging-en-Blessure

vrijdag 12 mei 2023 19:00 uur
Nieuw Groenendaal Sportparklaan 18 Heemstede

Kun je blessurevrij lopen?

Hardlopen is een blessuregevoelige sport. Als hardloper is het daarom belangrijk dat je blessures probeert te voorkomen. Voorkomen is namelijk nog altijd beter dan genezen. Jorin Kamps gaat ons uitleggen hoe de loopbeweging fysisch in elkaar zit en wat de betere loopbeweging is. Van daaruit geeft hij aanbevelingen hoe het lichaam sterk te maken om zodoende zoveel mogelijk blessurevrij te kunnen lopen. Hij zal de oorzaak van een aantal veel voorkomende blessures behandelen en hoe deze te voorkomen.

Jorin Kamps is specialist in hardloopblessures. Sinds 2017 werkt hij alleen nog maar met hardlopers. Na zijn studie Oefentherapie Mensendieck is hij zijn praktijk, Running Solutions,  (link https://runningsolutions.nl/) gestart en helpt hij hardlopers om blessurevrij te hardlopen.

Jorin geloofd dat iedereen blessurevrij kan lopen. In zijn jonge jaren was hij een zeer verdienstelijke lopers maar was ook vaak geblesseerd. Door de blessures kwam hij regelmatig bij de fysiotherapeut en zo ontstond de passie voor het beter maken van geblesseerde hardlopers.

230512 Beweging en Blessure 4 Jorin Kamps 500x500
Jorin Kamps

Inschrijven kun je door onderstaand formulier in te vullen.

Gegevens

Datum:
12 mei
Tijd:
19:00 - 21:00

Organisator

Enno Aerts

Locatie

Nieuw Groenendaal
Sportparklaan 18
Heemstede, 2103 VT Nederland
+ Google Maps