enno loopschool logo

< Terug naar het overzicht

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

LenteRun

6 mei @ 09:00 - 10:30

230506-LenteRun-1280x960

zaterdag 6 mei 2023 9:00 uur
Parkeerplaats Leyduin, Manpadslaan in Vogelenzang

Wat is er leuker dan hardlopen op een mooie lenteochtend?

Het is lente! De natuur wordt groen, bloemen komen uit, vogels leggen een ei, lammetjes huppelen door de wei en de hertenkalfjes springen door de bossen. Tijd om de natuur in te gaan om dit te bekijken tijdens een gezamenlijke LenteRun.
Daarom organiseren we op zaterdag 6 mei om 9 uur, de ochtend na volle maan, de LenteRun. De start is vanaf de parkeerplaats van Buitenplaats Leyduin aan de Manpadslaan in Vogelenzang.

Het wordt een leuke en verrassende run door de natuur. Het verrassende zit hem in de bootcamp oefeningen die we onderweg gaan doen. Dat doen we onder leiding van gasttrainer Liselot van de Langerijt van Fit4Lady Heemstede.

We gaan in vier verschillende groepen lopen. Elke groep met zijn eigen snelheid, zoals bij onze trainingen; Sportief Bewegen, Light, Medium en Advanced. Zodoende kan iedereen in zijn eigen tempo lopen. Het wordt een leuke en verrassende run door de natuur.

Liselot van de Langerijt Fit4Lady Heemstede Liselot van de Langerijt is de eigenaar van Fit4lady Heemstede. Haar doel is met Fit4lady Heemstede om vrouwen tot een gezonde leefstijl te bewegen op een slimme manier. Met hun training die bedacht is door vrouwen voor vrouwen. In 30 minuten een volledige workout. Het werkt écht. De persoonlijke begeleiding van haar trainsters helpen je om energieker en krachtiger te worden. En te blijven! Een gratis proefles is altijd mogelijk.

Wil je aan deze gratis LenteRun meedoen?

Meld je dan aan bij Enno. Dat kan via de mail, info@loopschoolenno.nl, via onderstaand formulier of met een WhatsApp of belletje naar 0612807723.

Gegevens

Datum:
6 mei
Tijd:
09:00 - 10:30
Evenement Categorie:

Organisator

Enno Aerts

Locatie

LEYDUIN
Manpadslaan
VOGELENZANG, 2105MA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie