enno loopschool logo
Search

< Terug naar het overzicht

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Trainen op Leyduin en in de Oase

1 april @ 19:00 - 20:30

loopschool-enno-2023

Trainen op Leyduin en in de Oase

Na ingaan van de zomertijd op 31 maart kunnen we ‘s avonds in de natuur trainen met daglicht. Alle trainingen starten vanaf maandag 1 april vanaf de parkeerplaats van Buitenplaats Leyduin aan het Manpadslaan in Vogelenzang.

De verschillende groepen  trainen in de bossen van Leyduin of gaan naar de duinen van de Oase. Er zijn 4 groepen met elk een ander snelheidsniveau; Sportief Bewegen, Light, Medium en Advanced. Zo is er voor elke loper een passende groep. Je kunt uit verschillende dagen kiezen om te komen trainen. Ook kun je net zo vaak per week komen trainen als je wilt en veranderen van groep is altijd mogelijk.

Wil je een training meelopen, meld je dan aan voor een proeftraining

Wil je beginnen met hardlopen? Dat kan prima bij onze club. Kun je al 30 minuten wandelen en korte stukken hardlopen. Dan kun je als Beginner instromen bij de groep Sportief Bewegen. In 13 weken leer je de juiste looptechniek en je verbetert je conditie. Na 13 weken kun je 25 tot 30 minuten hardlopen. 

Je stroomt in bij de groep Sportief Bewegen. In de groep Sportief Bewegen wordt hardlopen afgewisseld met stukken wandelen. Tussentijds doorstromen naar de Light groep is altijd mogelijk. De groep Sportief Bewegen traint op donderdag om 19 uur en op zaterdag om 9 uur. Ook hier geldt dat een proeftraining mogelijk is bij de groep Sportief Bewegen.

Alle info kun je vinden op deze pagina.

Wanneer kom jij een keer proeftrainen?

 

Gegevens

Datum:
1 april
Tijd:
19:00 - 20:30
Evenement Categorie:

Organisator

Enno Aerts

Locatie

LEYDUIN
Manpadslaan
VOGELENZANG, 2105MA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie